Botó Contacta amb Badaweb

S'amplien els serveis de Marina Badalona

Publicada: 07.11.2008Secció: Urbanisme

Marina Badalona iniciarà, abans que acabi l'any, dos projectes per ampliar els serveis als usuaris del port de badalona. Es tracta de les obres de la marina seca, que comptarà amb gairebé 240 places, i de l'adequació de la dàrsena de Ponent per acollir 38 nous amarradors esportius i una esplanada per a exposició d'embarcacions, entre d'altres serveis.

La marina seca del Port de Badalona tindrà capacitat per a 239 embarcacions. L'espai destinat a aquest nou servei serà d'uns 2MIL metres quadrats i el sistema d'emmagatzematge escollit consisteix en l'elevació a través d'un vehicle que permet dipositar l'embarcació directament en la dàrsena. La previsió és iniciar els treballs abans que acabi l'any i tenir-los a punt per a l'estiu. La inversió en aquest projecte és de dos milions d'euros. D'altra banda, en el mateix sector de Ponent on s'ubicarà la marina seca, s'habilitarà una nova dàrsena que suma 38 amarradors esportius als 617 de la dàrsena central, entre d'altres serveis. Les obres d'aquest nou recinte, que estarà totalment aïllat de la resta de la zona, també començarà abans de l'inici de 2009 i estarà a punt per a la temporada 2009.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat