Botó Contacta amb Badaweb

Nou detinguts a Badalona per vendre productes falsificats

Publicada: 29.10.2008Secció: Successos

La policia Nacional, en col·laboració amb la Guàrdia Urbana de Badalona ha detingut a nou persones d'origen xinès i ha intervingut prop de 19.000 productes falsificats de prestigioses marques. Entre els objectes intervinguts hi ha peces de bijoteria, marroquineria i rellotges. Aquest matí hem conegut aquesta operació que es va realitzar dijous i que ha permès descobrir un sofisticat amagatall dels objectes falsificats.

Les investigacions, realitzades per la Policia Nacional i la Guàrdia Urbana de Badalona, van iniciar-se quan es va detectar que s'estarien venent productes falsificats en diversos comerços minoristes de la ciutat, provinents d'establiments de venda al major ubicats a diverses naus del polígon industrial del sud de la ciutat.

Segons la policia, els detinguts tenien un sistema de vídeovigilància dotat amb infrarojos per vigilar el lloc on amagaven la mercaderia.

La majoria de productes falsificats eren de la marca Tous, tot i que també s'han trobat objectes d'altres marques conegudes. Es calcula que el valor de tot el material interceptat és de 2 milions d'euros.







publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat