Botó Contacta amb Badaweb

L'escola pública en contra de les aules cícliques

Publicada: 24.10.2008Secció: Educació

Els directors de diverses escoles públiques de Badalona han manifestat el seu desacord amb la creació d'aules cícliques per donar resposta a la matrícula viva. Els directors consideren que suposarà una gran despesa i proposen fer una redistribució de la matrícula als diferents centres escolars.

El director de l'escola Josep Boada, Casto Garcia, ha afirmat que hi ha places escolars a diversos centres de la ciutat que podrien solucionar els problemes d'escolarització que pateix, actualment, Badalona.

Tot i això, la trobada que va tenir lloc, la passada setmana, entre una representació dels directors de Badalona amb responsables de l'Ajuntament i la Generalitat va establir la creació de vuit noves aules per al proper curs, fet valorat molt positivament pels directors.

Per la seva banda, l'ajuntament de Badalona ha afirmat, en la sessió del Consell Escolar Municipal, que les aules cícliques com a solució a la demanda d'escolarització, només s'han creat per aquest curs ja que l'any vinent Badalona comptarà amb tres nous centres per cobrir les necessitats educatives.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat