Botó Contacta amb Badaweb

Badalona inverteix prop de 20 milions d'euros en obra pública

Publicada: 24.10.2008Secció: Urbanisme

L'Ajuntament de Badalona inverteix prop de 20 milions d'euros en obra pública per fer front a la crisi. Algunes d'aquestes obres que actualment s'estan realitzant a la ciutat són la construcció de la zona esportiva Salvador Espriu, l'aparcament d'Enginyer Deulofeu i la plaça que el cobrirà, l'escola bressol municipal Uni Dori i el projecte de millora de la xarxa de clavegueram del carrer Jaén. Amb aquesta inversió el consistori badaloní dota la ciutat de nous equipaments i serveis.

L'alcalde de Badalona, Jordi Serra, visita algunes de les obres que actualment es fan a la ciutat. La primera parada, entre els barris de Sistrells i Nova Lloreda, és a la zona esportiva Salvador Espriu. Es tracta d'un complex esportiu que constarà d'un camp de futbol, un camp d'hoquei, una pista poliesportiva, vuit pistes de petanca i un edifici d'equipaments. El projecte preveu també una millora urbanística de l'entorn.

A Can Clarís s'ultimen els acabats de l'aparcament d'Enginyer Deulofeu. Les 263 places entraran en funcionament al llarg de l'any 2009. No es coneix encara el termini de finalització d'obres de la plaça que cobrirà aquest aparcament. Un espai de 5.500 metres quadrats que incorporarà novetats ambientals pel que fa a l'ús d'energies renovables.

Al barri de Montigalà es treballa en la construcció de l'escola bressol municipal Uni Dori. Amb una superfície de 1.300 metres quadrats en una sola planta, acollirà 107 nous alumnes.

Aquesta visita de l'alcalde per algunes de les obres de la ciutat finalitzava al barri de la Pau, on es realitza una renovació del clavegueram dels carrers Jaén i de Ruperto Chapí.

Aquests són alguns dels barris que es beneficien dels prop de 20 milions d'euros que l'Ajuntament inverteix en obra pública.

L'Ajuntament de Badalona planta cara a la crisi amb inversions. Prop de 20 milions d'euros en obra pública que milloren la xarxa d'equipaments i serveis de la ciutat.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat