Botó Contacta amb Badaweb

Es lliuren als encants de Badalona 20 mil bosses reciclables

Publicada: 20.10.2008Secció: Medi Ambient

L'Ajuntament de Badalona impulsa una campanya en la que es lliuraran als encants de la ciutat 20 mil bosses reciclables fetes a partir de fècula de patata. Es tracta d'una iniciativa que pretén posar a l'abast dels marxants un element que aporta valor afegit i que és ambientalment responsable.

La regidoria de Comerç i Consum, amb la col·laboració de la regidoria de Medi Ambient i Mobilitat, ha estat l'encarregada de posar en marxa aquesta acció de dinamització comercial en la que es pretén conscienciar als marxants sobre la utilització d'aquestes bosses que són biodegradables i alhora poden ser reutilitzades per a altres usos.

Els marxants que han rebut aquestes bosses s'han mostrat satisfets amb la iniciativa i consideren que aquesta acció és un primer pas per que comerciants i ciutadans es responsabilitzin de l'utilització de materials biodegradables i reciclables.

Es preveu que més endavant aquesta iniciativa pugui arribar també als mercats municipals i que també la unió de comerciants de Badalona comenci a assumir aquest compromís, no només de promoció del comerç, sino també de promoció del medi ambient.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat