Botó Contacta amb Badaweb

Estudi sobre la implantació de les noves tecnologies a Granland

Publicada: 15.10.2008Secció: Economia

120 empreses, 1600 llocs de treball i un 100% d'ocupació. Aquestes són les xifres del Parc Empresarial Granland Badalona Sud que destaca per ser un polígon de serveis, ja que tres quartes parts de les seves empreses es dediquen a activitats terciàries. Gairebé la meitat de les empreses desenvolupen una activitat de comerç a l'engròs. Aquestes dades s'han extret d'un estudi sobre la qualitat i la implantació de les noves tecnologies en aquest parc empresarial del sud de la ciutat.

El Parc Empresarial Granland compta amb una mitjana de 13 treballadors per empresa, que multiplicat per les 120 empreses que hi ha en aquest moment, dóna una xifra actual molt propera als 1.600 llocs de treball. Un 80% de les empreses provenen de fora de Badalona o bé són de nova creació, amb la conseqüent generació de riquesa i de llocs de treball per a la ciutat. Gràcies a la bona salut del Parc empresarial, actualment es continua treballant en el seu desenvolupament i la creació de nous empresaris.

Valorar l'estat actual del parc empresarial en termes de qualitat ha estat un dels principals objectius d'aquest estudi. La intenció és esbrinar quins aspectes caldria millorar o potenciar pel que fa a les infraestructures i la dotació de serveis del parc. Les empreses enquestades ‘aproven’ la comunicació del parc, la seva neteja, el manteniment de l'enllumenat i del clavagueram i la seva conservació general.

D'altra banda, els punts febles que més s'han destacat en aquest estudi són l'insuficient servei de recollida selectiva d'escombraries i la poca seguretat percebuda pels empresaris del polígon. A més de la insuficient oferta de transport públic i la manca d'aparcament.

L'alcalde de Badalona, Jordi Serra, ha destacat la importància de projectes empresarials com aquest a la ciutat en els moments d'incertesa econòmica que estem vivint.

L'obtenció de les dades d'aquest estudi ha permès posar a disposició dels ciutadans informació sobre les empreses ubicades al parc empresarial. Aquesta informació es pot consultar a través d'Internet en format text i també es pot visualitzar la corresponent localització geogràfica de les empreses.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat