Botó Contacta amb Badaweb

S'edita l'Agenda Escolar Europea del Medi Ambient i el Desenvolupament

Publicada: 14.10.2008Secció: Medi Ambient

L'Agenda Escolar Europea del Medi Ambient i el Desenvolupament és un producte d'educació ambiental que vol apropar els postulats de l'Agenda 21 i difondre els principis de la sostenibilitat entre els joves alumnes de secundària. L'agenda, editada per la Diputació de Barcelona, és la tercera vegada que es distribueix als centres educatius de Badalona amb una tirada de 2.400 exemplars.

L'Agenda Escolar Europea del Medi Ambient i el Desenvolupament és una publicació que, a més d'incloure calendaris i horaris de les classes, incorpora informació i propostes d'activitats que fan referència a la sostenibilitat. Aquesta és la setena edició on han participat 122 municipis de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, entre ells la nostra ciutat.

Enguany, els continguts de l'agenda inclouen la manera de relacionar-nos amb el medi ambient o, per exemple, com afecta a la salut física o psicològica.

Enguany l'agenda s'ha distribuït a 9 centres d'educació secundària de Badalona, entre ells 2 centres d'educació especial. L'objectiu és que l'alumne entengui la nostra relació amb l'entorn i els ajudi a actuar proambientalment.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat