Botó Contacta amb Badaweb

Demanen més professors per a Santa Coloma de Gramenet

Publicada: 06.10.2008Secció: Educació

Els sindicats USTEC i CGT consideren que els problemes d'escolarització viscuts darrerament al municipi de Santa Coloma de Gramenet són atribuïbles a la irresponsabilitat amb que, segons ells, les administracions estan abordant la planificació escolar a la ciutat. Prop de 600 mestres colomencs s'han manifestat per reclamar al Departament d'Educació una actuació urgent.

Els mestres opinen que l'assignació a corre cuita de tres nous grups als CEIPs Mercè Rodoreda, Antoni Gaudí i Pallaresa respon a la manca de rigor del Departament d'Educació. Des dels sindicats, consideren que la solució als problemes passa per dotar de més professorat als centres per garantir una reducció de les ràtios per aula. Reclamen també l'elaboració conjunta d'un nou mapa escolar i l'inici immediat de la construcció de la nova escola CEIP Sant Just; un centre que resta pendent de construir-se des de fa tres anys.

Des de la regidoria d'eduació de l'ajuntament de Santa Coloma de Gramenet asseguren que de moment el govern local a adoptat mesures urgents per paliar els conflictes més immediats. Begoña Belletté, regidora d'educació ha explicat però, que esperen una reunió la propera setmana amb el departament d'ensenyament per buscar una solució definitiva.

Els quatre sindicats que operen a nivell d'ensenyament al municipi colomenc han lliurat a l'alcalde de la ciutat, Bartomeu Muñoz, un document en què demanen una reunió amb el govern local i representants de la Generalitat.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat