Botó Contacta amb Badaweb

Esquerra de Badalona aposta per la reutilització dels llibres de text

Publicada: 26.09.2008Secció: Educació

Esquerra Republicana de Badalona considera que el finançament per a la gratuïtat dels llibres de text correspon a la Generalitat de Catalunya tal i com està treballant la Conselleria d'Educació. Els republicans destaquen però que a nivell municipal cal apostar decididament per la reutilització del material.

Esquerra Republicana va presentar una moció, en favor de la gratuïtat i reutilització dels llibres de text, al ple de l'Ajuntament de Badalona el juliol del 2004 que va aprovar-se per unanimitat. El debat sobre la gratuïtat ha estat una de les propostes que els republicans han defensat així com la reutilització dels llibres.

Esquerra Republicana de Badalona remarca que la Generalitat és l'administració que s'ha de fer càrrec d'aquesta despesa i no pas els Ajuntaments. A més consideren que la reutilització dels llibres podria suposar un estalvi del 80%.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat