Botó Contacta amb Badaweb

Llibres de text digitals a l'Escola Betúlia

Publicada: 26.09.2008Secció: Educació

L'Escola Betúlia és la primera de Badalona que estrena els llibres de text digitals en aquest curs 2008-2009. Els cursos de primer, segon, tercer i quart d'ESO ja utilitzen parcialment aquest sistema en gran part de les assignatures. La idea es que, en un futur, aquest sistema es pugui aplicar de manera generalitzada a tots els cursos i assignatures que s'imparteixen.

Els DIGITAL-TEXT són uns llibres de text digitals que suposen la substitució de la tradicional edició en paper per l'ordinador. Un dels avantatges d'aquests llibres és que els nois d'avui dia estan més acostumats al món de la imatge, per això es creu que el nou sistema tindrà molta més empatia amb els escolars. Una altra avantatge dels DIGITAL-TEXT és el fet que, d'aquesta manera s'obre la porta a l'Internet educatiu.

Un dels inconvenients, però, és que per poder treballar amb aquest format els joves han de tenir una bona connexió d'Internet a casa. La majoria dels alumnes de l'Escola Betúlia ja en disposen, però pels que no, l'escola els recomana anar a la Biblioteca de Can Casacuberta que queda a tocar del centre.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat