Botó Contacta amb Badaweb

'Descobrir la Serralada de Marina'

Publicada: 24.09.2008Secció: Medi Ambient

Descobrir la Serralada de Marina és un programa d'activitats per aquesta tardor que té com a objectiu donar a conèixer i apropar a la ciutadania el patrimoni natural, arquitectònic i etnològic de l'entorn natural del terme municipal de Badalona. Les activitats programades van des de tallers per a infants a l'Escola de Natura de Can Miravitges fins a caminades i itineraris guiats per la Serralada.

Passejar per la Serralada de Marina per conèixer la diversitat de plantacions o les fonts d'aigua. Amb aquesta idea s'han iniciat tot un seguit d'activitats de tardor per descobrir, o redescobrir per aquells que ja ho coneixen, els beneficis d'observar i caminar per la Serralada i la natura del seu entorn. Fins ben entrat el mes de desembre s'han organitzat tot un seguit d'activitats guiades, també aptes per a infants, per conèixer el patrimoni de la Serralada.

Des del Berenador de Can Ruti es faran unes jornades dedicades al públic infantil. Una setmana abans de les festes de Nadal, els més joves tindran una jornada de portes obertes a l'Escola de Natura de Can Miravitges. Allà faran diferents tallers relacionats amb el Nadal i la natura.

A més d'aquestes activitats també s'organitzaran sessions de voluntariat ambiental. Des de fa anys, el grup de voluntaris de la Serralada de Marina dediquen el primer diumenge de cada mes a fer tasques de manteniment de l'entorn i de les zones reforestades.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat