Botó Contacta amb Badaweb

Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Publicada: 19.09.2008Secció: Medi Ambient

Badalona s'afegirà a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que se celebra a nivell europeu i per vuité any consecutiu a Catalunya.

Aquests actes pretenen donar un pas endavant cap a un model de mobilitat més racional en què el consum eficient de l'energia, la millora de la qualitat de l'aire i la seguretat siguin els nous eixos en polítiques de mobilitat.

Sensibilitzar als ciutadans sobre l'impacte que té el transport en el medi ambient. Amb aquest objectiu, segons ens ha explicat la regidora de medi ambient, Mercè Rius, s'han organitzat tota una sèrie d'activitats que es faran la propera setmana.

Entre les novetats, dissabte 27 al matí es farà un circuit d'orientació a la ciutat per la zona centre, adaptat també per persones amb mobilitat reduïda, en què els participants hauran d'aconseguir una sèrie de fites en el menor temps possible.

Una altra novetat és que els anuncis de la Setmana de la Mobilitat que es passaran per Televisió Badalona, estan fets per alumnes que treballen temes de mobilitat i comunicació, de l'Institut de secundària Pompeu Fabra de Badalona.



Finalment també cal destacar que la propera setmana es posarà en marxa un portal web http://badalona.compartir.org per a compartir cotxe a Badalona.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat