Botó Contacta amb Badaweb

L'Escola Oficial d'Idiomes ja està a punt per l'inici del curs

Publicada: 10.09.2008Secció: Educació

Les obres de remodelació de l'Escola Oficial d'Idiomes, situada al barri de Sant Roc, estan pràcticament enllestides, almenys la primera fase. El curs comença el dia 24, i per aleshores ja s'hauran acabat les obres de la primera i la segona planta. Això inclou les aules, els replans, els banys i la connexió de les dues ales de la segona planta. De cara a la Setmana Santa s'hauran ja acabat els treballs de la planta baixa. Des que es va instaurar a Badalona l'any 2003 que l'Escola Oficial d'Idiomes demana unes obres de millora: terra i finestres noves, insonorització de les aules, instal·lació d'internet a tot l'edifici, ampliació de l'aula d'informàtica i de la biblioteca, aire condicionat, adaptació de les instal·lacions per a gent amb mobilitat reduïda... i molt aviat tot això serà una realitat.

La instal·lació de l'aire condicionat, per exemple, fa que de cara a l'any que ve ja es puguin programar cursos d'estiu. D'altra banda la reforma també permetrà obrir aules que fins ara estaven tancades i això permetrà, per exemple, fer els grups de conversa que els alumnes porten tant temps demanant. Les obres s'han estructurat en dues fases, i la primera estarà enllestida per començar el curs, el pròxim 24 de setembre. Abans, però, caldrà estar atent als resultats del concurs, que es farà el dia 12. Aquelles persones que no hagin aconseguit plaça aleshores han de saber que el dia 22 de setembre es farà una repesca amb les places vacants.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat