Botó Contacta amb Badaweb

Els projectes urbanístics de Badalona avancen a bon ritme

Publicada: 02.09.2008Secció: Urbanisme

Mentre s'està duent a terme el projecte urbanístic de l'Illa Central, altres zones de Badalona es troben en obres. D'una banda, trobem

la Capital Europea del Bàsquet que s'inaugurarà aquesta tardor. El projecte compta amb espais d'oci, comercials i tot un seguit d'equipaments dedicats a l'esport de la cistella. L'espai, que enllaça l'actual centre històric de la ciutat amb el port i la façana marítima, ha suposat la rehabilitació d'una part del barri de la Salut. A més, s'ha de construir un recinte hoteler de dues i tres estrelles al costat de l'antic Escorxador amb 250 habitacions. D'altres barris del sud de Badalona també es veuen afectats i beneficiats per les obres. L'arribada de la línia 9 del metro, que unirà Badalona i Santa Coloma de Gramenet, cobrirà les necessitats del transport públic d'unes zones amb una alta densitat de població. Per una altra banda, els treballs de la línia 2, que arriba al centre de la ciutat, es troben molt avançats.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat