Botó Contacta amb Badaweb

Extraradi, el nou programa de Ràdio Ciutat

Publicada: 29.08.2008Secció: Què fan a la ràdio?

Amb l'inici del mes de setembre, Ràdio Ciutat de Badalona engega, a partir de dilluns, una part de la seva programació amb el magazín “Extraradi”. Es tracta d'un programa produït per ComRàdio que fins ara emetia els dissabtes. El nou Extraradi es farà des de les instal·lacions de Badalona Comunicació i s'emetrà en tot l'àmbit català a través de ComRàdio, de dilluns a divendres de 4 a 7 de la tarda.

L'objectiu és transmetre a l'oient allò que passa fora de la gran ciutat i sentir l'opinió de la gent del carrer amb temes, tant socials com culturals. Com tenir un hort a la terrassa de casa, conèixer l'última sensació de la globosfera o parlar de sexe de manera lúdica i divertida són alguns dels continguts que podrem trobar a l'extraradi.Set persones treballaran des de Ràdio Ciutat de Badalona i un gran nombre de col·laboradors ho faran des de fora. Tot preparat per començar, dilluns a les 4 de la tarda, amb l'Extraradi.publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat