Botó Contacta amb Badaweb

Considerar agressions al personal com accidents de treball

Publicada: 20.08.2008Secció: Seguretat

La UGT exigeix a l'administració que les agressions que el personal sanitari rep exercint la seva feina es considerin accidents de treball. D'aquesta manera, se'n podria fer una prevenció com a risc laboral. El sindicat proposa també una sèrie de mesures per minimitzar les agressions.

La UGT observa amb preocupació com els treballadors i les treballadores de la sanitat són continuament víctimes de la violència al seu lloc de feina. Veuen també com no s'apliquen, per part de l'administració ni de les empreses, mesures preventives per garantir la seva seguretat. Per això, el sindicat exigeix a l'administració que aquestes agressions, tant físiques com verbals, es considerin accidents de treball i que, en conseqüència, es gestionin com a risc laboral. A Badalona, el personal d'urgències de l'Hospital Germans Trias i Pujol ha denunciat en nombroses ocasions que pateixen amenaces, insults i robatoris quasi cada dia per part dels usuaris del centre sanitari.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat