Botó Contacta amb Badaweb

Mesures per resoldre la massificació de la Piscina de Tiana

Publicada: 20.08.2008Secció: Seguretat

La Piscina municipal d'estiu de Tiana pateix, des de fa 5 anys, una gran massificació, sobretot els caps de setmana. Aquest equipament, que alguns veïns de municipis propers han convertit en un berenador, tot i que no està destinat a aquesta funció, comporta incomoditats als veïns de Tiana.

Per aquest motiu, l'ajuntament ha pres mesures per resoldre aquest problema de massificació. Pel que fa a les tarifes, s'ha aplicat un notable increment als preus de cap de setmana, tot i que es manté el sistema d'abonaments per temporada per als residents de Tiana. Aquesta temporada, a més, s'aplica un control de l'aforament per garantir la seguretat i la comoditat dels usuaris. El consistori tianenc s'ocupa ara de la gestió de la Piscina Municipal, que fins ara corria a càrrec de quatre empreses diferents. L'Ajuntament està treballant per resoldre, de cara a l'any vinent, altres deficiències, com la renovació de maquinària i la millora dels vestidors.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat