Botó Contacta amb Badaweb

Nou mòdul al CEIP Salvador Espriu de Montgat

Publicada: 19.08.2008Secció: Educació

El CEIP Salvador Espriu de Montgat instal·la un mòdul per ampliar i redistribuir les aules de l'ecola. Actualment el centre acull dues línies d'escolarització tot i que les instal·lacions estan pensades per acollir-ne només una.

Per tal de solucionar la massificació d'alumnes al CEIP Salvador Espriu de Montgat, s'ha instal·lat un mòdul de 120 metres quadrats al mateix recinte del centre. L'espai s'utilitzarà per la pràctica esportiva, una activitat que fins ara es desenvolupava en una aula especialment adaptada a l'edifici principal de l'escola. Amb el trasllat de l'activitat a la nova infraestructura, l'espai alliberat es reconvertirà en dues aules noves. A banda d'aquesta actuació, el centre educatiu es beneficiarà d'un conjunt d'intervencions per millorar les instal·lacions. Consisteixen en l'edreçament i anivellament del pati, la millora de l'accés al centre i una major garantia pel que fa a seguretat. L'actuació global té un cost de 130.000 euros, la meitat dels quals els financia la Generalitat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat