Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • La rehabilitació de l'edifici de Can Ruti compta amb la inversió de la Generalitat

La rehabilitació de l'edifici de Can Ruti compta amb la inversió de la Generalitat

Publicada: 18.08.2008Secció: Salut

El govern de la Generalitat invertirà més de 1.200 milions d'euros en nou hospitals catalans. Un dels beneficiaris és l'hospital Germans Trias i Pujol, de Badalona. Amb aquesta injecció econòmica es pretèn dur a terme reformes estructurals profundes en alguns dels centres hospitalaris més antics del país. També s'invertirà part del capital en la construcció d'obra nova en hospitals que requereixen de més instal·lacions.

La xarxa d'hospitals públics de Catalunya, formada per 68 centres, compta amb alguns dels equipaments sanitaris més avançats de l'estat; com són l'hospital Germans Trias i Pujol, la Vall d'Hebron i Bellvitge, on es realitzen algunes de les investigacions més punteres sobre oncologia. Ara bé, el pas del temps fa necessària una reforma de les estructures d'aquests hospitals que, en la seva majoria, sobrepassen ja el quart de segle de vida. És el cas de l'hospital badaloní que, després de l'incendi d'aquest any, requereix de millores estructurals. En aquest sentit, recordem que el govern municipal es va comprometre a cedir els terrenys que envolten el centre per construir un nou edifici.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat