Botó Contacta amb Badaweb

A punt d'iniciar-se les obres d'un gratacels al colomenc barri del Raval

Publicada: 11.08.2008Secció: Urbanisme

Santa Coloma de Gramenet començarà d'aquí uns dies la construcció de la futura torre de pisos inclosa a la segona fase del Front Fluvial, amb l'objectiu de rejovenir un dels barris més degradats de la ciutat, el Raval. L'equipament serà de 17 plantes on s'hi construiran 130 habitatges de protecció oficial per a joves i afectats per altres plantejaments urbanístics de la ciutat. A més hi ha projectades 328 places d'aparcament, locals d'ús comercial i zones verdes.



L'Ajuntament de Santa Coloma invertirà en el projecte 22 milions d'euros i preveu que les obres s'allarguin més de 2 anys. La iniciativa vol obrir la ciutat al riu Besòs, per aquest motiu les entrades a l'edifici seran porxos que connectaran visualment i físicament amb el riu a través d'una gran escala. Amb aquesta intervenció es vol dignificar una de les zones més envellides del sud de la ciutat, el Raval, on s'hi estan realitzan altres actuacions com l'adequació per l'arribada de la L9 del metro o la remodelació del parc del Pins, ubicat al nord de la façana del Besòs i molt a prop de la frontera amb Badalona.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat