Botó Contacta amb Badaweb

Badalona recicla més

Publicada: 07.08.2008Secció: Medi Ambient

L'informe de les dades mediambientals de l'àrea metropolitana de Barcelona aporta les xifres corresponents al 2007 pel que fa a la gestió dels residus. La recollida selectiva té com a objectiu separar i recuperar la màxima quantitat de materials. Gràcies a les diverses campanyes impulsades per l'administració, la recollida de vidre, paper i cartró i envasos s'ha incrementat en gairebé un 15% i la matèria orgànica ha augmentat un 10 per cent respecte el 2006.



D'altra banda, Badalona és la ciutat de l'anella metropolitana que compta amb el nombre més elevat d'entrades d'usuaris a una de les deixalleries de la ciutat, per davant de municipis com Hospitalet de Llobregat o Sant Cugat del Vallès.



Tot i que les dades corresponents a la recollida són positives, la generació de residus municipals ha crescut un 1,54 per cent durant el 2007, malgrat les diverses campanyes de prevenció



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat