Botó Contacta amb Badaweb

El projecte de l'Illa Central a concurs

Publicada: 30.07.2008Secció: Urbanisme

Un concurs públic d'idees ajudarà a definir el futur de l'illa central. Així es va aprovar al ple municipal amb el vot a favor de tots els grups municipals i l'abstenció d'Iniciativa per Catalunya Verds Esquerra Unida i Alternativa. Les bases de la convocatòria estableixen possibles opcions d'urbanització i volumetria per l'edifici dotacional de l'Illa Central.

Els ecosocialistes, per la seva banda, creuen que l'ajuntament hauria de definir més quin tipus de projecte volen fer a l'illa central i que aquest fet no es decidis només a través del concurs públic.

L'alcalde de Badalona, Jordi Serra, considera que hi ha declaracions d'Iniciativa sobre aquest tema que busquen crear polèmica en les que ell no hi vol entrar. Serra ha destacat que aquest és un projecte de ciutat que ha de ser constructiu i no pas polèmic.

El concurs constarà de dues fases: una primera que té per objecte facilitar, publicitar i fomentar una participació que contribueixi a recollir el màxim d'idees, propostes o reflexions; i una altra on els equips seleccionats presentaran una proposta tècnica segons la documentació exigida, amb una maqueta del conjunt.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat