Botó Contacta amb Badaweb

Enllestida la perforació del tram de la L9 de Badalona a Sant Andreu

Publicada: 08.07.2008Secció: Urbanisme

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha enllestit la perforarció del tram de la Línia 9, de més de 5 kilometres de túnel, que va des de Badalona fins a la Plaça de les Havaneres a Sant Andreu.

Un cop finalitzada la construcció del túnel, els treballs es concentraran a partir d'ara en la preparació del terreny per a l'extracció de la tuneladora, que es realitzarà de manera gradual durant els propers dos mesos.



D'aquesta manera s'avança en la contrucció de l'L9 del Metro amb la perforació entre la estació de Metro de Gorg de Badalona i el pou de sortida de la Plaça Havaneres. El túnel del tram IV, que uneix Badalona i Santa Coloma en 12 kilòmetres, està pràcticament finalitzat. En aquest recorregut s'està ultimant la llosa de separació dels dos pisos pels quals circularan els trens i s'està començant a instal·lar la via pel tram de Santa Coloma i la nostra ciutat.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat