Botó Contacta amb Badaweb

L'Espai Betúlia acull dos cursos d'estiu aquest juliol

Publicada: 07.07.2008Secció: Educació

L'Espai Betúlia acull aquest mes de juliol dos cursos d'estiu en el marc del programa ‘Els juliols’ que organitza la Universitat de Barcelona. Aquest programa oferta cursos fora de la programació lectiva de la UB amb l'objectiu de contribuir a la difusió i divulgació del coneixement. Avui s'inicia el primer curs, titulat ‘Cinema mut, literatura i cultura popular a Catalunya’.

Aquest curs s'impartirà a l'Espai Betúlia entre el 7 i l'11 de juliol. El segon, sobre ‘Literatura i turisme cultural’, està programat per la setmana del 21 al 25 del mateix mes.

Aquest és el segon any que l'Ajuntament de Badalona i la UB col·laboren en la seva organització. L'èxit que es va aconseguir amb la primera edició d'’Els juliols’ ha propiciat que enguany s'organitzi la segona convocatòria i que Ajuntament i Universitat es plantegin la renovació del conveni de col·laboració. Aquest conveni permetria ambdues entitats continuar col·laborant en la planificació de cursos a l'Espai Betúlia Centre de la Paraula i les Lletres.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat