Botó Contacta amb Badaweb

Curs de biologia marina a l'Escola del Mar

Publicada: 04.07.2008Secció: Educació

Un total d'onze alumnes estan estudiant en el primer curs de Biologia Marina Mediterrània a l'Escola del Mar de Badalona. El curs consta d'unes 40 hores i està reconegut per la Universitat de Barcelona amb 2 crèdits i mig de lliure elecció. Les classes van dirigides a joves que han acabat el batxillerat i ara començaran la universitat o ja estan estudiant els primers cursos de biologia. Segons el director de l'Escola del Mar de Badalona, el centre badaloní ofereix l'atractiu de treballar directament sobre el terreny, cosa que no es pot fer en les universitats.

Els professors que imparteixen el curs provenen de la Universitat de Barcelona, de la Universitat Politècnica de Catalunya, de l'Institut de Ciències del Mar i del Centre d'Estudis Avançats de Blanes. Com interpretar les diferents dades que es poden obtenir d'analitzar l'estat de l'aigua del mar i com aquestes dades poden afectar en l'ecosistema són algunes de les claus que ensenyaran els docents per iniciar als joves universitaris en la biologia marina.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat