Botó Contacta amb Badaweb

l'Illa Central tindrà un aparcament subterrani

Publicada: 19.06.2008Secció: Urbanisme

La junta de govern ha aprovat la construcció d'un aparcament subterrani a l'Illa Central. Amb aquest projecte es desestima la possibilitat que existia de fer un aparcament a l'illa de Can Parera, ja que el govern considera que el pàrquing de l'Illa Central serà suficient per donar servei als veïns del barri del centre i també a tots els badalonins que visiten la zona comercial de l'entorn del carrer de mar. A més, també s'ha aprovat el projecte d'un nou aparcament subterrani a la plaça dels Països Catalans, al barri del Progrés.



El nou aparcament de l’Illa Central serà de dues plantes i tindrà una superficie de 7.800 metres quadrats. Comptarà amb 300 places que seran tant fixes com rotatives. Es preveu que les obres de construcció comencin aquest mateix estiu i que finalitzin el tercer trimestre del 2010. L'aparcament tindrà dues entrades ja que se situarà entre l’avinguda Martí Pujol i el carrer de la Creu. I és que amb aquesta nova infraestructura l'objectiu del consistori és millorar l'accessibilitat al centre de la ciutat.

Amb la construcció d'aquest nou aparcament de l'Illa Central queda desestimada la idea de convertir l'Illa de Can Parera en una zona d'estacionament. Segons fonts municipals, el pàrquing de l'Illa central és suficient per fer front a les peticions veïnals. El que encara està pendent de decidir és si el solar de Can Parera acollirà el mercat provisional que substituirà el mercat Maignon mentre durin les obres de remodelació. El que el govern local ja ha assegurat és que Can Parera serà una plaça pública en un futur.

El de l'illa central però no serà l'únic aparcament que el govern local construirà abans que acabi l'actual mandat sinó que també s'edificarà un pàrquing a la plaça dels Països Catalans. En aquest cas, s'habilitaran prop de tres-centes places d'estacionament.

Amb el nou aparcament i la plaça dels Països Catalans es pretèn impulsar una reforma integral al barri del Progrés que també s'acompanyarà amb la rehabilitació del mercat Torner.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat