Botó Contacta amb Badaweb

Oberta la preinscripció per participar en el Taller Escola Ca l'Arnús

Publicada: 10.06.2008Secció: Educació

Els joves d'entre 16 i 25 anys ja poden preinscriure's al Taller Escola Ca l'Arnús que ofereix l'Institut Municipal de Promoció de l'Ocupació. Es tracta d'un centre de treball i formació on els joves sense feina reben formació professional combinada amb la pràctica de l'ofici triat per poder accedir amb més facilitat al món laboral.



En aquesta ocasió, el curs va adreçat a aquells joves que vulguin aprendre l'ofici de manobre. El taller, que començarà el divendres 27 de juny, durarà dos anys. L'objectiu del projectes és fomentar la inserció laboral dels participants en el sector de la rehabilitació d'edificis així com la recuperació i rehabilitació del patrimoni històric de la ciutat per a un ús social.



En concret, durant aquest taller es treballarà en la rehabilitació de l'edifici situat al parc de Ca l'Arnús, l'enderroc de l'edifici annex i la urbanització de l'espai exterior de l'edifici de serveis. Es tracta d'una construcció tradicional a base de parets de càrrega i forjats unidireccionals amb coberta inclinada de teulada romana.



Les persones interessades a participar en aquest curs poden fer ja la preinscripció a la masia de Can Boscà situada al carrer de la Nova Cançó, al carrer d'Alfons XII i al carrer de Francesc Macià.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat