Botó Contacta amb Badaweb

S'aprova la modificació del PGM als carrers de la Creu i d'Anselm Clavé

Publicada: 09.06.2008Secció: Urbanisme

El Departament de política territorial i d'Obres públiques de la Generalitat ha resolt favorablement el projecte de reforma del Pla General Metropolità, el PGM, a l'entorn de l'illa Fradera que l'Ajuntament ja va aprovar el passat desembre.

Les modificacions permetran fer les edificacions de planta baixa més 6 i confirmen que el projecte no comporta un augment d'edificabilitat, ni de supefície residencial. L'Ajuntament però, impulsarà la construcció d'una promoció d'habitage públic a la cantonada de carrer Jaume Solà amb Anselm Clavé.

La Generalitat ha aprovat l'increment de superfície comercial, el dret de reallotjament de les persones afectades i l'estudi sobre les condicions d'exposició al sol, anomenat assolejament, de les finques situades als carrers Rector i Museu. L'alcalde de Badalona, Jordi Serra, ha qualificat aquest projecte d'emblemàtic per la importància que té per a la ciutat.

La Generalitat ha fet dues consideracions que l'Ajuntament ja ha dit que seguirà. Hi haurà presència d'activitats d'ús terciari com bancs o caixes i es suprimirà la porxada que havia de cobrir els establiments.

Amb aquest procés de validació per part de la Generalitat, el consistori iniciarà la fase d'urbanització de la plaça.

Serà durant el ple del mes de juliol quan es presentaran les bases del concurs públic d'idees per urbanitzar la futura plaça. La resolució del mateix abans del primer trimestre de l'any que ve. Però no serà fins que acabin les obres del metro i del nou pàrquing quan es podrà començar a fer les obres de la plaça.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat