Botó Contacta amb Badaweb

Mòduls prefabricats per a la segona línia del CEIP Ventós Mir

Publicada: 09.06.2008Secció: Educació

L'augment del nombre de preinscripcions en l'educació infantil i primària al centre de la ciutat ha portat a establir la segona línia del CEIP Ventós Mir en mòduls prefabricats fins que es pugui construir un nou edifici. El departament d'Educació de la Generalitat ha desestimat la possibilitat d'una reforma integral del Centre.



El regidor d'Educació, Josep Duran, ha explicat que l'ubicació del nou edifici no es podrà confirmar fins que hi hagi un planejament urbanístic de la zona centre de Badalona i poder donar cabuda, així, a alumnes dels barris del Progrés, Raval i Centre.



Pel que fa als canvis de la zonificació escolar Duran ha destacat que estan en fase d'estudi per modificar-la de cara al proper curs. Enguany s'ha aplicat el mateix que l'any passat, el regidor ha explicat que sempre que es redissenya un mapa cal tenir en compte els fluxos de població i per això no es poden fer canvis d'un any per l'altre.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat