Botó Contacta amb Badaweb

Més d'un milió i mig d'euros pels barris de Sant Roc, Artigues i el Remei

Publicada: 05.06.2008Secció: Urbanisme

El nou programa d'ajuts per a la rehabilitació d'edificis d'ús residencial als barris de Sant Roc, Artigues i el Remei ascendeix a més d'un milió i mig d'euros. El pla, previst pel període 2007-2011, vol potenciar les rehabilitacions per millorar la qualitat urbanística dels barris de Badalona Sud i, en conseqüència, també la seva cohesió social.



L'Ajuntament de Badalona, mitjançant la societat municipal ENGESTUR SA, i amb la col·laboració del Consorci Badalona Sud i la Generalitat de Catalunya, ofereix el programa d'ajuts per a la rehabilitació i equipament d'edificis d'ús residencial, a partir del mes de juny i fins al 31 de desembre d'enguany.

Els ajuts els poden demanar les comunitats de propietaris, els llogaters i qualsevol persona a títol personal. Els problemes a resoldre són de caire estructural, reparació de cobertes i façanes, millora de les intal·lacions comunes dels edificis o millores de les condicions d'accessibilitat. Les sol·licituds que hagin estat resoltes favorablement poden gaudir dels ajuts entre un 50 i un 60% del pressupost protegible per uns imports màxims d'entre 3000 i 6000 euros per habitatge o local.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat