Botó Contacta amb Badaweb

La regidoria d'educació considera lògic adequar el batxillerat nocturn

Publicada: 04.06.2008Secció: Educació

La regidoria d'educació es va assebentar de la supressió del batxillerat nocturn pels propis centres ja que la conselleria d'educació, presidida per Ernest Maragall, no es va posar en contacte amb l'Ajuntament ni amb cap entitat municipalista ni va convocar la taula mixta que planifica les necessitats educatives de la ciutat.





La regidoria considera lògic adequar el batxillerat nocturn tenint en compte les dades que diuen que, en els deu darrers anys, s'ha reduït en un 50%.

El departament però, no comparteix que sigui en contra de l'oferta formativa de la ciutat ni en contra dels ensenyaments presencials.

A més a més entén l'educació a distància com una oferta que completa el ventall de les possibilitats per estudiar i que no ha de suprimir cap altra.

A la nostra ciutat l'Eugeni d'Ors serà el centre que farà el batxillerat nocturn i que absorvirà els alumnes de Badalona, Sant Adrià i Santa coloma.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat