Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Educació
        • Les sol·licituds de places per les escoles bressol públiques de Badalona han augmentat respecte l'any passat

Les sol·licituds de places per les escoles bressol públiques de Badalona han augmentat respecte l'any passat

Publicada: 04.06.2008Secció: Educació

L'augment del nombre de preinscripcions a educació infantil ha portat a les administracions a ampliar l'oferta formativa a Badalona. A la zona Bufalà-Montigalà es crearà una nova escola, a partir d'un grup de P3 que començarà en un mòdul prefabricat, i amb l'ampliació a l'escola Bufalà d'una tercera línia. Pel que fa al centre de la ciutat, el CEIP Ventós Mir s'ampliarà en una segona línia amb barracons prefabricats fins que es faci l'edifici de l'escola nova. I les escoles bressol públiques, per la seva banda, tan sols han cobert la meitat de les sol·licituds demandades. La demanda de nens i nenes d'1 a 2 anys ha crecut en 23% i les de 2 a 3 anys han augmentat en un 18%.

El nombre de places ofertades a les escoles bressol públiques de la ciutat ha cobert només la meitat de la demanda actual.

Segons el regidor d'educació, Josep Duran, les places augmentaran fins el 75% de la demanda actual, amb la construcció de l'escola bressol pública de Montigalà d'aquí a dos anys.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat