Botó Contacta amb Badaweb

Badalona celebra aquest cap de setmana la Festa del Comerç Just

Publicada: 30.05.2008Secció: Fires i Mercats

La Rambla acollirà durant aquest cap de setmana la vuitena Festa del Comerç Just. Enguany el tema central d’aquesta festa gira entorn al respecte dels drets laborals del sector textil. L’objectiu de la Festa del Comerç Just és el de conscienciar als ciutadans dels valors d’aquest tipus de comerç mitjançant accions de caràcter festiu i divulgatiu.

Diumenge, a partir de dos quarts d'onze del matí i fins la una del migdia es faran diferents jocs infantils i tallers destinats als més petits. Tot seguit tindrà lloc la lectura del manifest, que donarà pas a l'espectacle d'animació infantil ‘La Fàbrica de Tires’. La festa acabarà a les dues del migdia amb una degustació gratuïta de cafè i productes de comerç just.



Recordem que la Festa del Comerç Just es va suspendre per la pluja el passat dissabte i és per aquest motiu que se celebra aquest diumenge dia 1 de juny.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat