Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • Pacients dels Centres Emili Mira i López cuiden els gossos del Centre Comarcal d'Atenció d'Animals de Companyia

Pacients dels Centres Emili Mira i López cuiden els gossos del Centre Comarcal d'Atenció d'Animals de Companyia

Publicada: 23.05.2008Secció: Salut

Animals i teràpia mèdica és una barreja que sembla tenir molts bons resultats. Ja es coneixen els beneficis d'activitats terapèutiques amb cavalls per a persones amb discapacitat física, psíquica o emocional. A Badalona, es desenvolupa una nova teràpia amb animals que és pionera a tot Espanya i on els protagonistes són els gossos del Centre Comarcal d'Atenció d'Animals de Companyia.



Dos cops per setmana els pacients dels Centres Emili Mira i López s'encarreguen de passejar i cuidar els gossos del Centre Comarcal d'Atenció d'Animals de Companyia.



La teràpia assistida amb animals de companyia és un bon estímul pels malalts que, d'aquesta manera, passen a ser cuidadors i deixen de ser pacients. Treballar amb els gossos fa que millorin la socialització, l'afectivitat i que també aprenguin a assumir responsabilitats. De fet, en els 4 mesos que fa que funciona la iniciativa, fins i tot hi ha hagut alguns malalts que han pogut reduir la seva medicació.

Aquesta teràpia assitida amb gossos és una iniciativa totalment pionera a Espanya, ja que fins ara, mai s'havia fet un programa d'aquestes caracterísitques amb persones amb transtorns mentals greus.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat