Botó Contacta amb Badaweb

Alumnes de Badalona s'endinsen en el món de la ciència

Publicada: 21.05.2008Secció: Educació

L'ajuntament de Badalona ha volgut reconèixer la feina feta per diversos estudiants de la ciutat dins del marc del projecte “Baètulo XXI, fem recerca, fem UPC”. Els alumnes, de sis centres educatius de la ciutat, han treballat directament amb professorat de la universitat durant unes setmanes i han viscut en primera persona l'experiència de posar els peus per primer cop a una facultat.



Sota el títol “És possible una colònia humana al planeta Mart?”, els alumnes de l'IES Ventura Gassol, l'Enric borràs, el Barres i Ones, el Pompeu Fabra i l'Isaac Albéniz han treballat sobre el llançament de satèl·lits, els sistemes de producció d'energia i la gestió de residus al planeta Mart. Tot plegat ha servit per endinsar aquests alumnes en el món de la ciència, un univers que cada vegada sembla menys atractiu pels més joves



L'experiència, que ha estat tutoritzada per professors dels instituts i per professorat de la UPC, ha estat molt positiva pels alumnes, ja que molts s'han animat a estudiar un batxillerat amb la il·lusió d'anar posteriorment a la universitat.

El Bétulo XXI és un projecte innovador i de referència que vol aconseguir la millora de l'èxit acadèmic d'uns alumnes, que per quatre mesos han trepitjat les aules de la universitat.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat