Botó Contacta amb Badaweb

Guardonada la Unitat d'Insuficiència Cardíaca de Can Ruti

Publicada: 06.05.2008Secció: Salut

Les publicacions de la Unitat d'Insuficiència Cardíaca de l'Hospital Germans Trias i Pujol han estat premiades per la Societat Espanyola de Medicina Interna. Es tracta del segon any consecutiu que els metges de Can Ruti reben aquest reconeixement.



Durant l'any 2007, els professionals de la Unitat d'Insuficiència Cardíaca de l'hospital badaloní van publicar nou articles en diverses revistes especialitzades europees i espanyoles. Els treballs tracten sobre les diferències en fragilitat segons el sexe i l'edat en malalts amb insuficiènia cardíaca, sobre la situació de les unitats d'insuficiència a Espanya i sobre com millorar el diagnòstic i el tractament de la malaltia. Es tracta de diversos estudis interdisciplinars que ajuden a metges i pacients a l'hora de tractar amb més eficàcia les malalties cardíaques.

Els treballs realitzats al llarg de l'any 2007 també abordaven aspectes com la influència entre obesitat i mortalitat en pacients amb insuficiència cardíaca, i la importància de l'educació sanitària en la millora de la qualitat de vida dels pacients.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat