Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Societat
        • EL CONSELLER DE SANITAT, DISPOSAT A NEGOCIAR L'APARCAMENT DE PAGAMENT DE L'HOSPITAL DE CAN RUTI

EL CONSELLER DE SANITAT, DISPOSAT A NEGOCIAR L'APARCAMENT DE PAGAMENT DE L'HOSPITAL DE CAN RUTI

Publicada: 20.01.2000Secció: Societat

El conseller de Sanitat de la Generalitat, Eduard Rius, està disposat a negociar sobre la gratuïtat de part de l’aparcament de l’Hospital de Can Ruti. Aquesta és la impressió que ha rebut la diputada al Parlament i regidora de l’Ajuntament de Badalona, Caterina Mieras, després d’entrevistar-se amb el mateix conseller i amb responsables del Servei Català de la Salut.



El conflicte de l’aparcament de pagament de Can Ruti, que ha provocat nombroses protestes per part dels veïns i del mateix Ajuntament de Badalona, pot entrar en una nova fase després de les gestions iniciades per la diputada i regidora Caterina Mieras. Segons Mieras, el conseller Rius s’ha compromés a reobrir les negociacions amb els implicats i a mantenir-la informada dels avenços.



L’aparcament de l’Hospital de Can Ruti era totalment gratuït fins al mes de desembre de l’any passat, quan es va posar en marxa el nou aparcament de pagament, situat, en bona part, en plantes subterrànies. Des de llavors, membres d’associacions de veïns han protagonitzat diverses protestes per reivindicar que, almenys la part de superfície de l’aparcament sigui gratuïta.



Davant d’aquesta situació i de les seves explicacions, la diputada i regidora Caterina Mieras considera que el Conseller Rius ha vist la necessitat de negociar el tema.



A més de la creació de places gratuïtes, la diputada i regidora considera necessari renegociar també el preu de les places de pagament que considera excessiu. Segons Caterina Mieras, una hora d’aparcament a Can Ruti costa 195 pessetes mentre que al parquing de la Plana hi ha un preu de 165 pessetes.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat