Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Urbanisme
        • La Generalitat de Catalunya subvencionarà els projectes de remodelació de la Rambla i l'edifici de Torre Mena

La Generalitat de Catalunya subvencionarà els projectes de remodelació de la Rambla i l'edifici de Torre Mena

Publicada: 17.04.2008Secció: Urbanisme

La Generalitat de Catalunya a aprovat, a través del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya, una subvenció per tal de remodelar la Rambla i l’edifici de la Torre Mena de Badalona. Per la seva banda, el consistori aportarà 850.000 euros per finançar aquests dos projectes. A més, també es beneficiarà amb la subvenció atorgada al Consell Comarcal del Barcelonès d'un milió d'euros per la segona fase d'urbanització del carrer Circumval·lació.

La Generalitat aportarà 650.000 euros per al projecte de remodelació de la Rambla i l'Ajuntament de Badalona assumirà la resta del cost. La reforma comprendrà el tram entre el Carrer de Mar i el carrer d'en Prim, als dos costats de la via del tren. El projecte contempla el canvi de mobiliari urbà, la millora de l'enllumenat públic, la millora dels passos subterranis i l'eliminació de les barreres arquitectòniques a l'hora d'accedir als habitatges. Es preveu que les obres comencin a l'inici del 2009.

D'altra banda, el pressupost estimat per a la remodelació de Torre Mena és d'un milió 600.000 euros, pel qual la Generalitat aportarà una subvenció de 400.000. L'objectiu de la proposta és la rehabilitació de l'edifici, inclòs en el catàleg del Patrimoni cultural de la ciutat, per agarantir el seu bon funcionament i fer accessibles les seves dependències. Pel que fa a la segona fase d'urbanització del carrer Circumval·lació, la Generalitat aportarà més d'un milió d'euros. L’alcalde de Badalona, Jordi Serra ha explicat que es tracta d'una actuació compresa entre el carrer Júpiter fins als voltants de Richard Strauss.

Aquest projecte permetrà que el Carrer Richard Strauss, un dels més llargs de la ciutat, pugui connectar amb Circumval·lació i completar, així, la remodelació de la zona que limita amb Santa Coloma de Gramenet.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat