Botó Contacta amb Badaweb

Les obres de les línies 2 i 9 del metro estaran llestes d’aquí a tres anys

Publicada: 17.04.2008Secció: Urbanisme

Pel que fa a la línia 2 del metro, que s'ampliarà fins al barri del centre de Badalona, el sotsdirector de Transport Terrestre de la Generalitat, Francesc Xavier Flores, ha anunciat que les obres estan molt avançades i que en aquests moments s'està treballant en el procés d'excavació del túnel.

D'altra banda, les obres de la línia 9 del metro es troben força més enllestides. Els treballs de construcció del tunel i les estacions ja estan pràcticament finalitzats, segons ha explicat Flores, i ara es treballa en el vestiment del tunel, la instal·lació de la catenària i les obres d'adequació de les vies, andanes, ascensors i escales mecàniques.

L'any 2011 Badalona podria estar connectada amb Barcelona a través de les línies 2 i 9 del metro, i temps més tard, podria estar-ho també amb Santa Coloma de Gramanet, en cas que el pla de perllongació de la línia 1 fos efectiu.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat