Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Urbanisme
        • La línia 1 del metro, que va de l'Hospitalet del Llobregat a Santa Coloma de Gramenet, podria perllongar-se fins a Badalona

La línia 1 del metro, que va de l'Hospitalet del Llobregat a Santa Coloma de Gramenet, podria perllongar-se fins a Badalona

Publicada: 17.04.2008Secció: Urbanisme

El departament de polítiques territorials de la Generalitat ha endegat un estudi que determinarà la viabilitat d'aquest projecte d'ampliació que, en cas d'aprovar-se, significarà la connexió de Badalona i el municipi veí de Santa Coloma.

Es preveu que a finals d'aquest 2008, la Generalitat aprovi l'estudi de viabilitat de la perllongació de la línia 1 fins a Badalona, o bé, en desestimi la idea.

En cas que el pla tirés endavant, l'estudi s'exposaria a l'opinió pública i s'obriria un període d'al·legacions per part de les diferents entitats o individualitats afectades, així com també per les administracions pertinents.

Amb el perllongament de la línia 1 del metro fins a Badalona, la ciutat no només quedaria connectada al municipi de Santa Coloma de Gramanet, segons Flores, sinó també s'interconnectarien els diferents barris de Badalona.

D'altra banda, Flores ha assegurat que s'està treballant en la millora de la freqüència de pas dels combois per la línia1. I és que a partir d'aquest estiu, els trens passaran cada tres minuts i cinc segons, guanyant així 35 segons sobre la freqüència actual. A més, també s'ampliarà uns 520 metres l'espai de maniobres situat prop de l'estació de l'Hospital de Bellvitge, actualment en construcció. Això permetrà que la capacitat d'estacionament dels trens sigui quatre cops superior. D'aquesta manera, podran circular un total de 31 trens, enlloc dels 24 que ho fan avui dia.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat