Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Medi Ambient
        • La Caixa i la Diputació de Barcelona invertiran en la recuperació de zones de conreu i antigues pastures en espais boscosos

La Caixa i la Diputació de Barcelona invertiran en la recuperació de zones de conreu i antigues pastures en espais boscosos

Publicada: 15.04.2008Secció: Medi Ambient

Aquesta mesura pretén lluitar contra la pèrdua de diversitat d'ambients i per això es tornaran a llaurar zones que amb els anys han estat ocupades per denses masses forestals.



Es treballarà en un total de 90 hectàres, en les que es tallarà la vegetació que ara hi ha, i al seu lloc s'hi plantaran nous conreus i pastures i també es crearan zones de clarianes per diluir la massa forestal. L'objectiu és afavorir un paisatge divers i de qualitat que ha anat a menys amb la desaparació de l'activitat agrícola i rural. Aquesta operació a més també serà una bona mesura per la prevenció d'incendis.

El conveni entre l'obra social de La Caixa i la Diputació de Barcelona invertirà 180mil euros en la recuperació dels parcs que gestiona la Diputació, entre ells el de la Serralada de Marina.

Les actuacions les fa l'empresa Centre d'Iniciatives per a la Reinserció que destinarà a la recuperació d'espais de pastures i conreu un total de 12 reclusos de tercer grau.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat