Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Esports
        • El DKV Joventut es va proclamar ahir al vespre Campió de la Copa Uleb en vèncer a l'Akasvayu Girona per 54-79 a la Final

El DKV Joventut es va proclamar ahir al vespre Campió de la Copa Uleb en vèncer a l'Akasvayu Girona per 54-79 a la Final

Publicada: 14.04.2008Secció: Esports

Els verd-i-negres han conquerit el 2n títol de la temporada, (després d'haver guanyat la Copa del Rei fa tot just dos mesos) i aconsegueixen directament el bitllet per jugar l'Eurolliga la temporada vinent.

Rudy Fernández va ser escollit el Jugador Més Valuós del Campionat. El mallorquí, que va haver de jugar infiltrat per culpa d'una lesió a l'espatlla, va poder disputar només 26 minuts, temps suficient, però, per anotar 13 punts, atrapar 7 rebots i acabar amb 22 punts de valoració, liderant els seus cap al triomf. Rudy va estar molt ben secundat per Demond Mallet, autor de 26 punts, amb una sèrie increíble de 6 triples de 8 intents.

Al final del partit, Rudy Fernández es mostrava molt emocionat amb el títol. Per la seva banda el president Jordi Villacampa es mostrava eufòric per la consecució de la copa Uleb.

Per avui dilluns s'han previst diversos actes de celebració a Badalona. A les 7 de la tarda el DKV Joventut oferirà la Copa Uleb a l'Ajuntament de la ciutat i posteriorment, cap a les 8h del vespre, es dirigirà al Palau Olímpic per celebrar-ho amb els seus aficionats.

Ràdio Ciutat de Badalona i Televisió Badalona faran, en directe, un seguiment especial de tots aquests actes.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat