Botó Contacta amb Badaweb

Badalona forma part d’un pla territorial que garantirà el seu desenvolupament ordenat i sostenible.

Publicada: 10.04.2008Secció: Medi Ambient

Aquest pla és un projecte que delimitarà els espais d'interès paisatgístic i estratègic que cal preservar i que impulsa una xarxa viària i ferroviària de qualitat que faci possible el seu creixement futur. Entre les infraestructures de mobilitat previstes al pla es troba la construcció d'un túnel viari a la Conreria, al seu pas per Badalona en direcció Mollet.



El pla abasta un total de 164 municipis de els comarques de l'Alt Penedès, el baix Llobregat, el Barcelonès, el Garraf, el maresme, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental, on viu gairebé el 70% de la població catalana.



El pla territorial té per objectius satisfer la demanda d'habitatge de la regió metropolitana de Barcelona, localitzar els desenvolupaments urbanístics segons un model de ciutats compactes i cohesionades i fomentar l'activitat econòmica i la competitivitat de l'espai. El pla també pretèn preservar el patrimoni natural i del paisatge, potenciar l'ús del transport públic i racionalitzar les infraestructures viàries.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat