Botó Contacta amb Badaweb

33 associacions veïnals de Badalona participen en un projecte de reciclatge

Publicada: 09.04.2008Secció: Medi Ambient

“Implica't en els residus” és un programa d'educació ambiental que pretén convertir les associacions de veïns en agents de conscienciació medi ambiental. La intenció és aconseguir que des de les entitats veïnals es promogui, i també practiqui, la minimització dels residus i la recollida selectiva.



Es tracta d'un projecte subvencionat per l'entitat metropolitana del medi ambient dirigit a les entitats membres de la confederació de veïns de catalunya, en la qual, s'emmarca la Federació d'associacions de veïns de Badalona. La primera fase del pla es va iniciar l'any 2004, en la que van participar prop de 12 associacions de la ciutat. En aquesta ocasió hi participen 33.

Quasi 200 associacions de veïns de l'àrea metropolitana de Barcelona participaran en aquesta nova edició del projecte. En el cas de Badalona, ho faran practicament el 90% de les entitats veïnals. Entre les activitats que es duran a terme destaquen la incorporació de criteris de sostenibilitat en els tallers que s'hi fan i la promoció de festes sostenibles. I és que prop de 20 associacions de Badalona ja han demanat subvencions a l'ajuntament per tal de fer més sostenibles les festes major d'enguany dels seus corresponents barris. D'aquesta manera, a les festes d'aquest 2008 hi trobarem gots reciclables o contenidors de recollida selectiva





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat