Botó Contacta amb Badaweb

Dones i Barri en Xarxa estudia l’estat de la via pública de Sant Roc

Publicada: 08.04.2008Secció: Urbanisme

El col·lectiu Dones i Barri en Xarxa ha presentat un informe de diagnòstic sobre l'estat de l'espai públic al barri de Sant Roc. La neteja de carrers, l'estat del mobiliari urbà i la falta de papereres són algunes de les mancances que, segons el grup, necessita d'una actuació urgent.



És el segon estudi que Dones i Barri en Xarxa presenta sobre la necessitat de millora de Sant Roc. Un total de 47 persones, dividides en 6 grups, s'han repartit per diverses zones del barri analitzant, d'una banda, allò que ha millorat i, de l'altra, allò que encara cal millorar. El col·lectiu considera que és responsabilitat de les administracions els aspectes que tenen a veure amb l'estat dels bancs de pedra vells, la manca de papereres, la falta de llum d'algunes zones o la manca d'espais de joc per als nens.



Tot i això, el col·lectiu no responsabilitza només al consistori de l'estat de degradació que pateix el barri. Dones i Barri en Xarxa considera que els ciutadans són els primers que han de fomentar una millora de la convivència. Per això, denuncien que els temes relacionats amb la brutícia, trencar bancs, arrencar jardins, guixar parets o no recollir excrements de gossos són responsabilitat única i exclusiva dels veïns.

Tot i les mancances, Dones i Barri en Xarxa ha afirmat que, des que es va presentar el primer informe, ara fa 5 anys, també hi ha zones que han millorat gràcies al canvi d'algunes papereres, bancs o contenidors. El col·lectiu té l'objectiu d'aturar la degradació de Sant Roc de manera compartida amb l'ajuda de l'administració, les entitats, i els veïns.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat