Botó Contacta amb Badaweb

Badalona disposarà d'un hotel de luxe al port de la ciutat el 2010

Publicada: 07.04.2008Secció: Urbanisme

El nou equipament d'entre 4 i 5 estrelles tindrà unes 300 habitacions totes cara al mar. Tot i què encara no té constructora assignada l'edifici serà de planta baixa més 9 de superiors i tindrà dues piscines una a la terrassa i l'altra a la planta baixa. Al costat del nou hotel s'hi construirà una zona d'oci amb un gimnàs d'uns 4.000 metres quadrats i un centre de convencions. El port també tindrà d'una nova zona dedicada a la restauració que ja està força avançada.



Cobrir els diferents perfils de turistes que vinguin a la nostra ciutat és l'objectiu del projecte que inclou els tres nous hotels dels que disposarà la ciutat de Badalona. A banda de les construccions de 2 i 3 estrelles de la Capital Europea del Bàsquet, el port de la ciutat tindrà un hotel de luxe d'unes 300 habitacions a més d'altres equipaments d'oci i restauració, a hores d'ara força avançat.

El projecte, que ha comptat amb l'assesorament de la consultoria Horwarth, es divideix en dues fases. La primera enfocada al reaprofitament de l'espai disponible al port, i la segona enmarcada dins de la Capital Europea del Bàsquet amb la construcció del canal esportiu, un hotel temàtic inpirat en el bàsquet i gestionat per Ibis, i un altre hotel per a estades curtes de l'empresa ETAP.

El nou hotel del port de planta baixa més 9 comptarà amb dues piscines i tindrà a prop un gimnàs de 4000 metres quadrats i un centre de convencions, a banda d'una zona de restauració. No s'hi preveu cap discoteca ni locals d'oci nocturn per eviar els problemes amb l'entorn.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat