Botó Contacta amb Badaweb

L’escola Betúlia participa en una campanya per fomentar la donació de sang

Publicada: 04.04.2008Secció: Educació

L'escola Betúlia de Badalona acull el projecte “Aprenentatge i servei” promogut pel Banc de Sang de l'Hospital Germans Trias i Pujol. L'activitat pretén conscienciar els més joves de la importància de donar sang, tot i que ells, com que són menors, no ho poden fer. El que sí que poden fer, però, és ajudar a conscienciar la societat.



Aquest és un projecte que duen a terme conjuntament la Universitat de Barcelona i el Banc de Sang. Es tracta d'un model educatiu que es basa en treballar amb nens menors d'edat que no poden donar sang, però que sí que poden conscienciar la societat. El projecte consisteix en una fase prèvia de formació amb la qual els nens es consciencien de la importància de donar sang; la segona fase és de preparació i captació d'interès dels veïns; i una tercera fase, que és la donació de sang. La jornada de donació es celebrarà dijous vinent, i tot i que els estudiants no en podran donar, hi participaran animant a la gent del barri a donar sang.



La promotora del Banc de Sang al Barcelonès Nord i al Maresme, Sílvia Delgado, ha valorat el fet que des de ben petits els nens coneguin la importància de donar sang.



Avui els joves han preparat cartells i activitats que dijous vinent hauran de cridar l'atenció dels veïns per tal que la jornada de donació de sang sigui tot un èxit.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat