Botó Contacta amb Badaweb

Els infermers de l’Esperit Sant demanen que s’augmenti la plantilla

Publicada: 04.04.2008Secció: Salut

El sector de la infermeria ha dit prou. Els treballadors de l'hospital de l'Esperit Sant reclamen un augment en la plantilla dels treballadors que garanteixi una assistència de qualitat. És per això, i donat que la direcció del centre no ha proposat una solució, que aquest matí uns 150 treballadors s'han manifestat a les portes de l'Hospital amb el suport del sindicat SATSE.



Aquest matí s'han concentrat a les portes de l'Hospital de l'Esperit Sant uns 150 infermers, una xifra important tenint en compte que molts treballadors no han pogut abandonar el lloc de treball. Denuncien que la quantitat d'infermers és insuficient en aquest centre. Un reclam, però, que asseguren es pot generalitzar a la resta d'hospitals de la xarxa d'utilització pública, la XHUP.



La manca de professionals en el sector de la infermeria i l'alt índex de migració que pateix el sector han provocat que la situació arribi al límit. És per això que la crisi no només es viu a l'Hospital de l'Esperit Sant.



La manifestació d'aquest matí ha començat a les portes del centre hospitalari i ha acabat a l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. Tot i que estan previstes més mobilitzacions, aquestes dependran de com avancin les negociacions amb la direcció del centre.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat