Botó Contacta amb Badaweb

La ciutat de Bétulo serà temari a estudiar per la selectivitat

Publicada: 04.04.2008Secció: Educació

Les termes romanes de Betulo s'han convertit en temari a estudiar per a les proves de selectivitat que se celebraran aquest any. Des del Museu de Badalona, s'han mostrat molt satisfets ja que consideren que d'aquesta manera el fons patrimonial de la ciutat guanyarà prestigi i passarà a ser conegut arreu de Catalunya.



El director del Museu Municipal, Joan Mayné, ha anunciat que aquesta és una molt bona notícia per la ciutat ja que és una manera de donar a conèixer el passat romà de Badalona. Mayné creu que amb la incorporació de la història de les termes romanes al contingut a estudiar per les proves d'accés a la universitat es corrovora la importància del fons arqueològic badaloní.

Joan Mayné ha destacat que des del museu de Badalona sempre s'ha emfatitzat la vessant didàctica de l'arqueologia, una tasca que considera recompensada amb la incorporació de les termes badalonines al temari de les PAU.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat