Botó Contacta amb Badaweb

Comencen les obres per reparar la fuita de Canyet

Publicada: 03.04.2008Secció: Medi Ambient

Badalona dóna un pas més en el reaprofitament de l'aigua. D'aquí a dos mesos es reaprofitaran 3 litres d'aigua per segon. Avui han començat les obres per reutilitzar bona part de l'aigua de la fuita de la mina de Canyet que va a parar a la riera. Es tracta d'una reivindicació de l'Ajuntament a la companyia pública Aigües Ter Llobregat.



Aquest matí a la riera de Canyet ja han començat les obres per canalitzar bona part de l'aigua de la fuita fins a Montigalà. Allà hi haurà un dipòsit de 200.000 litres d'aigua que es construirà a Montigalà, molt a prop de la clínica del Carme.

El finançament de l'operació, a mitges entres l'ATLL i l'Ajuntament, és de 240.000 euros. El gerent d'aigües Ter Llobregat, Joan Compte, ha explicat que en els últims anys la companyia ha estat treballant per reduir el nombre de litres de la fuita. S'ha passat del 7% al 4% d'aigua que es perd a les canonades de l'àrea metropolitana.

El projecte complementa el que fa unes setmanes tenia en marxa l'Àrea de Medi Ambient del consistori. És el de la bassa de la Torre Codina, on va a parar bona part de l'aigua de la mina. Una camions cisterna xuclen l'aigua d'aquesta bassa i la reaprofiten pel reg de parcs i jardins i per algunes obres de privats.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat